top of page
matthiasmerelaine

Reklaamiagentuur Merelaine tõstab ankru!

Reklaamiagentuur Merelaine on sündinud kirest turundustegevuse ja unistuste täitmise eufooria vastu. Nii nagu enamik meresõite kestab kaua, keskendub agentuur samuti pikaajalistele kliendisuhtele just väiksemate ja alustavate ettevõtetega.


Mõni võib küsida, et kust selline agentuuri nimi. Reklaamiagentuur Merelaine on oma nime saanud tegevjuhi Matthias Merelaine perekonnanime järgi. Tegevjuht armastab ka ise merd, ujumist ja kõike sellega seonduvat. Selle tõttu on agentuuri CVI inspireeritud ka ookeani värvidest ning ettevõtte sisutekstid kodulehe ning blogi sisutekstid mereteemalised.


Reklaamiagentuur Merelaine asutaja ja tegevjuht Matthias Merelaine
John "Hannibal" Smith - "I love it when a plan comes together."

Iga agentuur ja tema töötajad on erinevad. Milline on aga agentuur Merelaine visioon ning millised väärtused hoiavad teda turundustegevuse õigel kursil?


Reklaamiagentuur Merelaine väärtused


Kirglikkus ja sihikindlus - Agentuuri tegevjuhile meeldib öelda, et sihikindlus viib sihile ja kirg veel kaugemale. Sama põhimõtet rakendame ka oma klientidega kogu suhte jooksul.


Kasv ja areng - Miski ei ole parem kui näha oma töö vilju. Selle tõttu soovime kasvada ja areneda koos iga ettevõttega, kellega koostööd teeme.


Sõbralikkus ja vastastikune austus - hindame nii agentuuri siseselt kui ka teistega koostööd tehes sõbralikku ja pingevaba keskkonda. Ainult nii saab tulla suurepäraste loovate lahenduste peale, mis ületavad seatud eesmärke.


Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page